Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Elyria, Ohio U.S.A.
    Posts
    101

    Default

    Computer says uploads to Avitar and Album worked but all that shows is a red X [img]/forum/smilies/crying_smiley.gif[/img], Can any one explain what I am doing wrong. Thanks, Tight lines

  2. #2

    Default

    is it a jpeg image

  3. #3
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Elyria, Ohio U.S.A.
    Posts
    101

    Default

    Yes Jpeg

  4. #4
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Elyria, Ohio U.S.A.
    Posts
    101

    Default

    Size 3.99 KB

  5. #5

    Default

    I'm stumped now I got Marie to do my picture.

  6. #6
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Elyria, Ohio U.S.A.
    Posts
    101

    Default

    [img]/forum/smilies/eye_rolling_smiley.gif[/img][img]/forum/smilies/big_smile_smiley.gif[/img]

  7. #7
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Elyria, Ohio U.S.A.
    Posts
    101

    Default

    Still not woring![img]/forum/smilies/sad_smiley.gif[/img] Cat

  8. #8

    Default



    The avatar has to measure 100 x 120 pixels.

    Have another go and if it still doesn't work email it over to me - gm@fishandfly.com


  9. #9
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Elyria, Ohio U.S.A.
    Posts
    101

    Default

    Thanks Graham, [img]/forum/smilies/smile_smiley.gif[/img][img]/forum/smilies/big_smile_smiley.gif[/img], Tight lines

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •